A akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag elgondolkodtatott, a telefonom bánta

Rendszeres szaunába járó vagyok, hiszen megtisztítja a testet és a lelket, felfrissít, és még remek társasági esemény is mellette. Fél évig éltem Finnország északi részén, ott szoktattak rá a helyiek, azóta a rabja vagyok. Az egyik kedves barátomat is sikerült belerángatni az őrületbe, akivel együtt szoktunk járni edzeni. Mindig is volt szauna a konditeremben, de sosem használtuk. Attól kezdve viszont, hogy hazajöttem, minden megváltozott, és ő is rákapott az ízére. Nincs is jobb annál, mint amikor kellemesen megmozgatjuk a tagjainkat egy kis kondizással, és utána bevonulunk a szaunába kiizzadni a sok méreganyagot, felhevíteni a testünket, hogy utána egy hűvös zuhannyal felfrissüljünk. Viszont egy alkalommal a akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag hatására annyira elbambultam, hogy véletlenül bevittem magammal a telefonomat is, aminek sajnos a kijelzője bánta a kalandot.

Az ember, ha valami érdekeset talál, hajlamos megfeledkezni magáról. Így esett meg az is, hogy edzés közben beszélgettünk a barátommal, és az volt a téma, hogy mennyire jó lenne, ha hozzám is bedobálnák a közei üzletlánc akciós újságját, mert akkor előre tudnék tervezni, és sokkal gazdaságosabban tudnék akár előre is vásárolni. Azt is figyelembe véve, hogy az edzéseknek semmi eredménye sincs, ha nem táplálkozik mellette minőségien az ember, tényleg muszáj lenne jobban odafigyelni arra, hogy mivel tömöm magam és mennyiért. A Lidlről tudom, hogy minőségi élelmiszereket forgalmaz elég jó árfekvésben, amikor időm engedi, be is térek, de egyébként a hozzám közelebb lévő kisebb boltot szoktam rendszeresen látogatni. Csakhogy azzal az a baj, hogy csupa rossz minőségű terméket és élelmiszert árulnak, nekem viszont egyszerűen nincs kedvem úgy elmenni a nagyobba, hogy nem tudom mit keresek. Rendben, ez az én agylövésem, de a akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag oldal megismerésével sikerült ezen változtatni.

Szóval beszélgettünk kondizás közben egyszer, és mellékesen megemlítette a barátom, hogy rábukkant egy olyan weboldalra, ahol jó minőségű online akciós újságok nézegethetőek, többek között a Lidl kiadványai is. Majdnem magamra ejtettem a súlyzót, úgy meglepődtem, és mondtam neki, hogy ne tartsa magában, mutassa meg nekem is! Átküldte üzenetben, és az edzés a részemről ezzel véget is ért. Másra nem is tudtam koncentrálni, csak a akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag oldalra, és miközben a haverom folytatta a dolgát, én a telóm képernyőjét bújtam. Olyan lehettem, mint a kisgyerek, aki képeskönyvet kapott, vagy az első Gameboyát. Egyszerűen nem bírtam letenni. Még átöltözés közben is ezt bambultam, és bár válaszoltam a nekem címzett mondatokra, fejben teljesen máshol jártam. Olyannyira, hogy gépiesen levetkőztem, törölközőbe csavartam magam, és elindultam a haver után a szaunába, de telefonnal a kézben.

Odabent aztán nem sokáig volt jó kedvem! A hőség és a pára pillanatok alatt kicsapta a biztosítékot a telefonomban, és a kijelző bemondta az unalmast. Nagyon meglepődtem, és bosszús voltam, mert ez részemről egy szörnyű ostobaság volt, másrészt pedig nem tudtam tovább nézni a akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag weboldalt. Eddigre már kissé elkalandoztam, és a többi akciós kiadványt is átnyálaztam sorban a barkácsáruháztól a drogériáig. Így viszont nem tudtam utána folytatni, várnom kellett amíg hazaérek, és a számítógépemen böngészhetek tovább. A telefon mondjuk már úgyis csereérett volt, így ez a kaland megadta a kezdőlökést, viszont már legalább a bevásárláshoz hatalmas segítséget kaptam! Az akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag nagyon sokat dobott mind a szokásaimon, mind pedig a táplálkozásomon. Ha a barátom nem mutatja meg, akkor valószínűleg még mindig a kis közérttel szenvednék, na meg lenne egy működő telefonom is.