A masszázs és a szauna lenne a hosszú élet titka?

A szauna nekem mindig az úszás utáni relaxációt jelentette. Sok éven át jártam úszni, sokszor annyira elfáradtam, hogy épp elkúsztam a szaunáig. Ahol, aztán új életre keltem főnix hamvaimból. A tűzforró pára és az illóolajok jótékony hatása segített megtisztulni, lelkileg is és fizikailag. Könnyebbnek és lazábbnak éreztem utána minden tagomat. A szauna mellett még a masszázzsal vagyok így.

Legutóbb úszás után úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat, és bejelentkeztem a karmathaimasszazs.hu oldalon egy meleg olajos testmasszázsra, illetve olajos masszázsokat. A meleg olajos testmasszázs nekem nagyon megtetszett, mert a téli időben gondoltam jó lesz egy forró felfrissülés. A vegetatív idegrendszert, a bőrt és a megfáradt lelket is gyógyítja ez a masszázs.

Szerencsém volt, mert éppen 20%-os kedvezmény is volt minden masszázsra, így végül az egy órán át tartó masszázsért csak 12.700 Ft-ot fizettem. Sőt, igazából egy testi-lelki újjászületésért fizettem ennyit. Az online időpont foglalás miatt össze is tudtam egyeztetni az úszó napokkal, és megtaláltam a legjobb napot a lazulásra. Mivel aggódtam a filmekből ismerős tekerős mozdulatoktól, külön megkönnyebbültem, mert inkább a svédmasszázsra hasonlított. A thai technika nekem nagyon bejött, teljesen kiment belőlem a stressz és a görcsök, a simítás és a gyúrás is jól esett. Az olajoktól pedig még napokig könnyednek éreztem magam, a szervezetem nagyon hálás volt érte.

Nekem az tetszett a legjobban, hogy amint beléptem a szobába, máris nyugtató környezet vett körül a gyógynövény illatnak köszönhetően. Nem feszengtem, hanem el tudtam lazulni, mélyeket lélegezve éreztem, ahogy megnyugszanak az izmaim, a tüdőm fellélegzik, az elmém elcsendesül.

Én a Király utcai szalonjukat választottam, ami hozzám közelebb esett. A gyakran ismételt kérdések pedig megmentettek, mert így tudtam, hogy a masszázs előtt egy órával már inkább ne egyek semmit. Mivel teljesen oda meg vissza voltam a masszázs után, ezért újra kértem időpontot, de most már az irigykedő párommal együtt. A karmathaimasszazs.hu páros masszázsa is szuper áron van, a tradicionális masszázs csak 14.320 Ft, az olajos pedig 20.720 Ft, a 20%-os kedvezmények miatt, szóval érdemes lecsapni, főleg most. Szerintem mindenkinek kellene egy ilyen masszázs a karácsonyi rohanás és az újévi fejetlenség kipihenésére.