A nyaralás másik oldalán: milyen vendéglátásban dolgozni

Annyi biztos, hogy nem könnyű. Sok az ember főleg fő szezonban, és egyész nap kedvesnek és aranyosnak kell lenni, még akkor is, mikor a hátad közepére sem kívánod már az embereket. És te nem ugorhatsz bele a vízbe vagy ülhetsz be a szaunába, mint azok akiket kiszolgálsz, nem neked benn kell állni a pultban, és ki kell szolgálnod a vendégeket.

Arról nem is beszélve, hogy jobb, ha nem megy nálad tönkre semmi, mert még akkor is, ha nem a te hibád volt, az biztos, hogy kapsz érte. Jó, meg is értem, mert után is néztem még ha csak a Dealer – Gastro & Ice Dealer áraiból indulunk is ki, ezek a gépek nem két forintba kerülnek. Azért épp őket hoztam fel, mert náluk még jó áron lehet hozzá férni a minden féle hűtő, sütő és fagyi gépekhez, nem mellesleg azért is, mert több olyan van, amelyik használt, és így akár féláron is hozzájuk lehet jutni. Most gondoljátok el, hogy van olyan gép, ami használtan is két millió fölött van. És értem én, hogy olyanok ezek, mint az autók, de akkor is. Szóval, ha egy ilyen gépet esetleg pont te teszel tönkre… hát annak biztos, hogy nem lesz jó vége. Szerencsére nálam ilyen nem történt.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer nevét onnan vettem, hogy az egyik gépen rajta maradt a jelölésük, és gondoltam megnézem, kik-mik ezek. Annyi biztos, hogy főleg a Balaton környékén biztos jó forgalmuk van, hiszen tapolcai telephelyük van, és azért a Balaton még mindig a turizmus közepe, főleg a nyáron. Az oldal alapján a szállításban is segítenek, ha valaki rászorul, a használt termékekre pedig három hónap garanciát még vállalnak. Az új termékekre egy jár.

Én nagyon előnyösnek találtam ezt a céget, és remélem még hasznomra válik majd ennek a kis kutatásnak az eredménye. Addig is, ha valaki új gasztro berendezésre szorul, a linket megtalálja valahol feljebb.