Pasis program, nyitott bukósisak

A pasik is szoktat kikapcsolódni, néha lehet hogy rosszabbak is, mint a lányok. Míg mi csak vásárolni szeretünk, vagy mondjuk egy jó masszázst, addig nekik a meccs, a sör jelenti ezt.

A csajos programok

Havonta ha lehetőségünk engedi persze szoktunk tartani csajos programot. Na nem mindig van ez így, hiszen nem érünk rá sok esetben egyszerre. A történet lényege, hogy hol ide megyünk, hol pedig oda. Amikor hideg van, akkor szoktunk menni szaunázni, ha melegebb az idő, szeretünk strandolni is. Na persze ide néha a fiúk is eljönnek, de szeretünk nélkülük is menni. Valljuk be, ki ne szeretné, ha a strandon napozva megnéznék, hogy milyen szép, vagy barna…

A fiúk elfoglaltsága

Na ez jóval másabb, mint nálunk. Nekik a fő momentumot a foci jelenti, amiért mindenre hajlandóak. Egy egy nagyobb foci meccs közben egyszer voltam itthon Annával a barátnőmmel, megfogadtam, soha többé nem fogok. Ha megpisszentünk baj volt, ha csak mozogtam, vagy hoztam valamit, az is gond volt. Ez nem az a hely, amikor egy nőnek itthon kell lennie. Még jó, hogy úgy beszélték meg, hogy minden alkalommal másnál ülnek össze, így nem kell mindig elhagyni a lakást. Ilyenkor persze a sör is elmaradhatatlan hozzátartozója a bulinak.

A nyári időszakstadium-730240_640

Amikor nyáron vannak különböző focimeccsek, ilyen, meg olyan bajnokság, az kicsit jobb helyzet. Hogy miért? Mert akkor nem nálunk ülnek össze, hanem vannak olyan szórakozó helyek, kertek, ahol óriási kivetítőn lehet nézni a meccset.

Persze ilyenkor is merülnek fel kérdések, amik igen csak fontosak a számukra, de hét mindent nem oldhatunk meg helyettük. Egyik alkalommal a legnagyobb gondjuk az volt, hogy a nyitott bukósisakot hova tegyék, mert nehogy közben ellopják. Persze megértem, hiszen nagyon drágák ezek a kellékek. De amikor arról van szó, hohy mi féltünk valamit…

Azért igaz a mondás, hogy se vele, se nélküle. Sok esetben érzem úgy, hogy mennyivel könnyebb lenne az életem egy pasi nélkül, viszont elveszettnek is érezném magama, mert nem lenne támaszom. Hogy melyik a jobb? Inkább azt hiszem mindenki elvisel egy egy hazai kártya partit, vagy meccset, mint hogy egyedül legyen.