Egy szaunázás alkalmával hallottam először a cipomarket.hu-ról

Na, ez nem mostanában volt, hanem már jó egy éve, még mielőtt a pandémia kitört volna. Egy csajos nap volt, és mindenféléről is beszélgettünk, míg főttünk a szaunában. Niki épp arról mesélt, mennyire imádja az új bakancsát, amit a cipomarket.hu-ról rendelt, és hogy a párjának majd szülinapjára ott fog venni pénztárcát is.

Egy hirdetés juttatta eszembe ezt a napot, na meg a szükség egy új pénztárcára. Imádtam a régit, de már olyan régóta megvolt, hogy teljesen elhasználódott szegény, szóval muszáj volt lecserélni. Mit ad Isten (na jó, annyira nem volt meglepő, mert előtte már más web shopokban is körülnéztem pénztárca ügyben) a Google pont egy ilyen hirdetést hoz fel. Mivel megbízok a barátnőm véleményében, egy pillanatig sem hezitáltam rákattintani, hátha szerencséje lesz a válogatós formámnak. Amúgy a hirdetés szövege nagyon egyszerű volt: Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu, de a Google nem mindig okos.

Szóval, körülnéztem, és bár a választék nem kimondottan extra hatalmas (hiszen egy cipő webshopról beszélünk, kérem), minőségben messze felülmúlta az addig megnézett oldalakat. Semmi perc alatt sikerült olyan pénztárcát választanom, ami tökéletes volt a számomra: kicsi, kompakt, bőven volt benne hely a kártyáknak és az aprónak is. Mert én aztán tuti nem flangálok egy kis táska méretű bukszával.

Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu

Már csak annyi volt hátra, hogy megrendeljem. Persze előtte azért gondosan átfürkésztem az Általános Szerződési Feltételeket, mert azt sose árt. Ami nagyon kellemesen meglepett, az a szállítási költség volt: minden termékre 1000 forint szállítási költséget rónak, és az utánvétnél meg a pick-pack pontnál se kell többet fizetni. Persze ez utóbbinál 10 napod van összeszedni a csomagod, de az bőven jó szerintem. Itt még azt is megmondják, hogy a futár 8 és 17 óra között jön meg hasonlók. Nagyon alapos.

A Gyakran Ismételt Kérdésekben is körülnéztem, mert sose árt, de ott főleg a cipőkkel kapcsolatos kérdésekbe botlottam, ami nem meglepő. Például vissza lehet küldeni a terméket, ha nem megfelelő a mérete, ha előtte emailben értesíted őket, megmondod mekkora méretet kérsz, pontosan milyen cipőből (ez a képpel szerintem pont jól és egyszerűen letudható). Ez után pár napon belül a futárral kicseréltetheted, de ennek a költsége 1500 forint. Személy szerint úgy gondolom ennyit megér, pláne, ha amúgy is elálltál volna a szerződési feltételektől, amihez 14 napon belül jogod van, ennek az esetén neked kell állnod a termék visszaküldését, ami a legtöbb webáruházban ugyanígy van.

A szállítás maga tarthat 1-2 napba, de ha több terméket rendelsz, vagy az adott termék épp nincs raktáron, beletelhet akár 8 munkanapba is, ezt nem árt figyelembe venni. A cipő kínálatuk amúgy igazán lenyűgöző. A legtöbb híres cipőmárkából van termékük, és nem csak egy-kettő mutatóba. Plusz, ha a rendelés után vagy alatt regisztrálsz, és feliratkozol a hírlevelükre, tájékoztatnak majd a különböző akciókról is, így sok pénzt is megspórolhatsz, ha össze tudod kötni a kellemeset a hasznossal.

Ha ti is találkoztok a Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu hirdetéssel, nyugodtan kattintsatok rá, egy próbát megér. Vagy felkereshetitek a linket a posztban. Jó vásárlást nektek.