A kedvenc online boltom a BioCity lett

Múlt hétvégén elmentünk kicsit kikapcsolódni a csajokkal. Választottunk egy wellness központot és ott töltöttük el a napot, majd ettünk egy jót hazafelé. Rengeteget csacsogtunk, mindent bepótoltunk. Na meg igazán ki is kapcsoltunk végre. Csomó témáról beszéltünk. Kitárgyaltuk a szokásosat, a munkát, a gyerekeket, a férjeket, a szomszédokat, az anyósokat és a többi hasonlót.

Amikor a szaunában ültünk – mert részt vettünk egy különleges szauna szeánszon – szóba került az egészség, a bio termékek és az internetes vásárlás is. Végül pedig kilyukadtunk a BioCity.hu nevű online bolton, ahonnan a csajok folyton rendelnek. Én nem ismertem a BioCity.hu oldalt, de amint végeztünk a szaunában, rögtön meg is mutatták a lányok a honlapot. Nagyon tetszett a letisztultsága, a színei, és az is, hogy elsőre talán kijelenthetem, hogy a sok termék ellenére el tudnék igazodni a weboldalon. Elolvastuk a cég leírását és megtudtuk, hogy pont 10 éve vannak a piacon. Az elmúlt 10 évben pedig folyamatosan alakult, bővült a kínálat, fejlődtek a munkatársak, alkalmazkodtak az emberek igényeihez, a piachoz és fel tudták venni a lépést az úgynevezett egészséges táplálkozás őrülettel is.

Amint hazaértem megnéztem részletesebben az oldalt. Rengeteg termék, sok márka található itt. Én magam nem szoktam annyira online vásárolni, de nekem is fontos a környezettudatosság, az egészség, és az is, hogy védjük a környezetünket. A honlapon megtaláltam az én kedvenc élelmiszer márkáimat, az Eden Premium Glutén mentes termékeket, a Szafi Reform és Free termékeket, a Viblance termékeket – a Viblance müzli a kedvencem -, a Farkas féle paprika termékeket, a Dia-wellness és a Green Market termékeket is. De megismertem rengeteg új márkát is, amiket biztosan ki fogok próbálni, mert nagyon szimpatikus a leírásuk és a megjelenésük, valamint a vásárlók véleménye is meggyőzött.

Már évek óta eritrittel, kókusz, mandula, rizs és növényi tejekkel, xilittel, különféle magvakkal, glutén mentes lisztekkel főzök és sütök. Így nagy szerencse, hogy megismertem a BioCity.hu oldalt, mert innentől csak innen fogom rendelni a reform élelmiszereket, sőt nem csak ezt lehet kapni az online boltban. Vannak még öko háztartási termékeke, mint például a mosó tojások, az öblítők, a különféle tisztítószerek és sok hasonló. Ezekkel tudatosabban lehetünk és kevésbé szennyezzük környezetünket. Vannak még étrend kiegészítő termékek, rengeteg márka. Olyanok, mint a Vitaking, a Bioco, vagy a Jutavit. Remekül vannak kategorizálva az étrend kiegészítők, ugyanis van egy olyan csoport, ahol a különböző problémákat, betegségeket sorolják fel – allergia, fejfájás, visszér, megfázás, alvászavar, stressz, memória probléma, pajzsmirigy gondok és sok egyéb -, és ezekre kattintva láthatja a vevő a termékeket, amelyek kifejezetten a problémára jelentenek megoldást.

Az étrend kiegészítőkön és az élelmiszereken kívül van még drogéria része is a webshopnak. A drogériánál találhatóak a kéz, láb és hajápolási szerek, a testápolási termékek, az arcápoláshoz való termékek, valamint az egészségügyi termékek, mint a sebtapasz, a higiéniai termékek, a betétek, tamponok, vagy a fog és szájápolási termékek.

Rengeteg akciós termék is van a webshopban. 5- 10- 15 és 20% kedvezménnyel is lehet kapni termékeket. Továbbá van lehetőség regisztrálni, hogy saját fiókunk legyen, megkönnyítve azzal a vásárlást. Van a cégnek Instagram oldala is, így nyomon tudjuk követni az aktuális akciókat. Fontos még, hogy a cég 6900 forint összegű vásárlás felett ingyenesen szállít házhoz, valamint 30 napos visszaküldési garanciát vállal a termékeire.