Takarítógép, mint inspiráció a vállalkozásra

A múlt hónapban a férjemmel egy nagyon pihentető wellness hétvégét töltöttem egy csodálatos szállodában. Már nagyon rám fért a pihenés, mert nemhogy wellnesezni, de már több mint fél éve szabadságon sem voltam, pedig hosszú idő óta az volt a legnagyobb vágyam, hogy végre beülhessek egy szaunába, utána pedig merülőfürdőt vegyek, és ezt a kifulladásig művelhessen. Nos, szerencsére az álmom valóra vált.

Emellett nagyon sokat nevettünk, jól éreztük magunkat és jó pár érdekes embert is megismerhettem, valamint lehetséges, hogy egy új vállalkozás ötlete is megfogant bennem.

Az történt ugyanis, hogy lévén a wellness szállóban hatalmas, hosszú folyosók, tág terek voltak, a takarítást ipari takarítógépekkel végezték. Az egyik ilyen szerkezetet egy hozzám hasonló korú hölgy kezelte, ezért meg is kérdeztem, hogy mennyire könnyű kezelni a gépet, és próbáltam még faggatni ennek a szerkezetnek az áráról is, illetőleg az elérhetőségéről, mert valljuk be, megirigyeltem, ahogy mosolyogva, csinosan ült a gép tetején, és amerre csak ment vele, gyönyörű, tiszta padlózatot varázsolt. Nem mellesleg nem kellett hajolgatnia, a frizurája meg sem rebbent, és még a körme sem tört le. A hölgy elmondta, hogy ő takarító cég főnöke, a gép pedig nem a tulajdona, csak bérli azt. Bátorított, hogy ha engem is érdekel ezeknek a takarítógépeknek  a bérlése,  akkor keressem még a bérlést biztosító Greenway Kft.-t a greenwaykft.hu weboldalon. Itt pontosan utána járhatok a takarítógép bérlési feltételeinek. Ezen túlmenően bemutatta a tökéletesen takarító kis gépet is, amely a taski takarítógép családba tartozik.

Én el is látogattam a greenwaykft.hu weboldalára, és meg is találtam a taski takarítógép modelleket, valamint a bérleti konstrukció leírását. Tulajdonképpen egy roppant logikus eszmefuttatást találtam az eszközbérlés előnyeiről.

Mire elolvastam a szöveget, én is azon az állásponton voltam, hogy a takarítócégeknek nem igen éri meg magas költségen takarítógépeket vásárolni – kiszámíthatatlan üzemeltetési költségekkel, valamint hosszú szerviz kiszállási idővel.

Ennél sokkalta költséghatékonyabb eljárás a bérlés, mely jól kiszámítható, fix havi díjakkal működik, és a tetejében még azonnali költségként el is számolható a vállalkozásban.

Emellett a Greenway Kft. megadja a lehetőséget a gép típusának cserélésére is, valamint a bérleti időszak alatt még az üzemeltetéssel sem kell törődnünk, hisz egy esetleges meghibásodás esetén a Greenway Kft. garantálja a 24 órán belüli szervízelést.

Ez a szervízelés pedig teljesen díjmentes, ami azt jelenti, hogy ingyenes a kiszállás, az alkatrész csere, és nincs munkadíj.

Ha a takarító cég megrendelői körében változás történik, esetlegesen megrendeléseik visszamondásra kerülnek, akkor sem kell elkeseredni, ha már nincs szükségünk a takarítógépekre, mert a Greenway Kft-nél bármikor vissza adhatjuk a tőlük bérelt gépeket.

A Greenway Kft-vel tehát nincs mit kockáztatnunk.

Mióta értesültem erről a takarítógépes bérlési opcióról, egyfolytában azon jár az agyam, hogy beszállok a takarító bizniszbe. Erről már csak a férjemet kell meggyőznöm, de rajta vagyok a témán.