Szaunában a hővel a gondom is elszállt

Hónapok óta próbálom, végre kidobni felesleges kacatjaimat, és elrendezni szépen az otthonomat, ugyanis már meguntam, hogy folyamatosan rendetlenség uralkodik és semmit sem találok meg a saját házamban. Habár így is sok felesleges tárgyat kidobtam, még a megmaradt, számomra fontos emlékből is sok maradt, amit el kell rendeznem valahol, valamibe, csak még nem tudom, hogy hol és mibe.

Úgy éreztem, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok kész, megérdemlek egy kis pihenést, és úgy döntöttem, hogy elmegyek kicsit wellnessezni, ugyanis oda vagyok a szaunákért, és az a leghatásosabb nyugtató számomra.

Még szerencse, hogy így döntöttem, ugyanis itt találtam rá a megoldásra, vagy inkább arra a személyre, aki a problémám megoldásának titkát elárulta nekem. Igazából csak egy szimpatikus fiatalember volt, akivel elkezdtünk társalogni. Mivel álltalában az nyomta a lelkem, hogy nem tudom hogyan rendszerezhetném a dolgaimat, és mindennapjaim szerves része, hogy ezen kattogok, most sem kerülhettem el, hogy szóbahozza a lelkem e témát. Ám most nem volt baj, hogy ezt tette, sőt…

Amikor elpanaszoltam gondomat, a fiatalember, arról mesélt, hogy nem is olyan régen vásárolt ő is polcrendszert, ami nagyon bevált neki, tárolódobozokkal feldobta, és voilà, meg is volt a tökéletes tárolórendszer.

Nagyon megtetszett az ötlet, így amint hazaértem, utánanéztem a weboldalnak, amiről beszélt. A kezdőoldal egyszerű, mégis nagyszerű volt. Az oldal felső részében, a cég logója után, sorban szerepeltek a fülek, amire kattintva tovább vezetett minket a honlap aloldalaihoz.

A főoldal után a termékek következtek, amik sorban fémpolcokat, raklapos állványrendszert, gördíthető polcrendszert, karos állványrendszert, galéria rendszert (pódiumot), többszintes polcrendszert, önhordó polcrendszert és kereskedelmi polcrendszert takart. Egyes alkategóriák még továbbiakra is szét lettek osztva, mint példának okáért a fémpolcok, amik salgó polcra, polcos állványra, valamint rozsdamentes fémpolcra lettek kategorizálva. Mindegyik termékükről külön-külön olvashatunk, amikor rákattintunk és azzal megnyitjuk az új oldalt, ahol részletes leírás található.

A szolgáltatásaiknak is egy külön oldalt szenteltek, ahol az igényfelmérés, a tervezés illetve az ajánlatkészítés, a leszállítás, a telepítés és a garancia játssza a főszerepet, arról írnak pár informatív sort.

A következő fül a cégről szól, ami röviden és velősen elmondja a cég történetén, a lap alján pedig találunk egy letölthető prospektust a termékeikről is.

Azonban nem csak ezt tudjuk letölteni, ugyanis a következő kategória maga a letöltések, ami alatt az anyagok minőségi tanúsítását, újdonságokat, összeszerelési útmutatót és a gördíthető polcrendszerek bemutatását is értik.

A sor végén pedig a kapcsolat szerepel, amivel érdeklődhetünk a polcrendszerek vagy akármi más után, ami a céggel kapcsolatos.

A polcrendszereket egytől-egyik átnéztem, elolvastam mit mihez ajánlanak, és én is arra jutottam, mint a fiatalember, aki ajánlotta nekem ezt a céget, a fém polc a legmegfelelőbb az én számomra. A cég is kézi raktározás, irattározás vagy otthoni használat igényeinek kielégítésére ajánlja ezeket a polcrendszereket. A rövid összefoglalóban is azt emelik ki, hogy kiemelkedő az ár-érték arány, könnyű és gyorsan összeszerelhető, amiért garanciát is vállalnak, nagy teherbírás, stb.

Mivel ez a rövid leírás megtetszett, úgy döntöttem kiválasztom a salgó polcot, és megvizsgálom közelebbről. Csavarmentesen kivitelezték, ami azt jelenti, hogy nem használtak fel plusz anyagot a csavarokhoz, így olcsóbb is, mint a csavaros verzió. Ám akkor kérdezhetjük, hogyan áll össze a fém polc? Csavarozás helyett, pattintással lehet összekapcsolni a polcelemeket, és ezáltal az összeszerelése is sokkal egyszerűbbé válik, akár még egy profi mester munkáját is megspórolhatjuk, hiszen saját magunk is össze tudjuk állítani a polcokat. A minőségét is többször dicsérték, hát érdekelt, hogy milyen anyagból készült a polcrendszer. A leírás alapján horganyzott acél, aminek tisztítása is könnyű, gyorsan elvégezhető, és maga az acél valóban masszív, erős, nagy teherbírással. A nagy teherbírás konkrétan 130 és 280 kg közötti értékre utal, ami nem kis teljesítmény. Így biztosan nem kell félnem attól, hogy túlterhelem, leszakad és megsérülnek a tárgyaim, vagy rosszabb esteben én. A polcok is teljes mértékben személyre szabhatóak, ugyanis 33 mm-ként rendelkezésünkre bocsájtottak sávokat, azaz 33 mm-rel lejjebb vagy feljebb is tudjuk rakni a fém polcunkat.

Ezen kívül nem csak a polcokat, hanem magát a polcrendszert is méretre tudjuk kérni, ugyanis több méretben kapható, hogy minél jobban illeszkedjen a kívánt területre. Ezért is fontos a céggel megtárgyalni az ilyen elemi dolgokat, hiszen ők segítséget és tanácsot adnak.

A gyártó is garanciát vállal a termék minőségéért, azonban az is szép teljesítményt tükröz, hogy elnyerték a méltán ismert TÜV és ISO minőségellenőrző értékelést, ami egész Európában elismert. Talán ennek is köszönhető, hogy a kontinensen a salgó polcrendszer a legelterjedtebbek közé tartozik.

Megbizonyosodtam róla, hogy számomra csakis ez lehet a megfelelő polcos szerkezet, így felhívtam a megadott telefonszámot. Nagyon kedvesen fogadtak, habár elolvastam a honlapon mégis megkértem, hogy mondjon információt a termékükről és készségesen tájékoztattak is mindenről. Ezután elmondtam a rendelkezésre álló területet, majd ajánlatot kértem a termékre. Úgy beszéltük meg, hogy amint kiszámolták az ajánlatot visszahívnak és így is történt, gyorsan megszületett az eredmény és az én beleegyezésem is, ugyanis a vártnál is jobb ajánlatot kaptam. Megbeszéltük a szállítást, és pár napon belül már érkezett is a polcrendszer.

Az összerakásában ismerősöm segítségét kértem, így valóban nem volt nehéz összerakni a fém polcot. Már alig vártam, hogy elpakolhassam a tárgyaimat és végre rend legyen. Bőven volt hely a polcokon, elfért mindenem. A polcok jól bírták, valószínűleg meg sem kottyant nekik ez a pár doboz, de én mégis nagyon büszke voltam rájuk. Végre meg tudtam találni a házban a dolgokat, ugyanis szín szerint csoportosítottam a dobozokat és a benne lévő tárgyakat. Ezáltal valóban feldobtam a polcrendszert és az otthonomat is.