Szauna után mi lesz a következő projektünk? Kíváncsiak vagytok?

Nagy élmény eddig a vidéki élet! Olcsóbban vehettünk itt házat, míg Pesten még a nagyobb lakásra sem volt igazán esélyünk, pláne jó környéken, és így maradt pénzünk, hogy olyanná tegyük, amilyennek álmodtuk az egészet. Amilyennek csak reméltük, hogy válhat az életünk itt, az új otthonunkban.

A kinti szauna tehát kész, az egyik legjobb program ez a hideg estéken, és most a benti dolgokra koncentrálunk. Olyanokra, amik szintén, egyszerre adnak valamit a hangulathoz és ugyanakkor a praktikumhoz is hozzátesznek. Tehát hasznosságuk is van, és jól is néznek ki: futesrendszerek.hu – itt keresgélünk mindenféle dolgokat… Elsősorban ahhoz, hogy korszerű elektromos fűtésünk legyen, de ahhoz is, hogy vagány legyen még inkább az otthonunk belsője.

A napelem árakról itt a legjobbakban reménykedhetünk, idővel szerintem eljön annak is az ideje, hogy ilyen – lehetőleg zárt – energiatermelő rendszerünk legyen, de ebben a pillanatban, a tél beálltával a belső, könnyen üzembe helyezhető dolgokon van a hangsúly. Akár olyanokon, amiket mi magunk is felszerelhetünk, vagy akár csak elhelyezhetünk a lakás egy tetszőleges pontjára, vagy ha szereltetni is kell, akkor is megvan pár óra alatt a munka. És, sokadszorra a visszatérve a lényegre: jól is néz ki, illik a környezetébe. És valami olyasmit sugall, hogy mindenben modern a felfogásunk, haladunk a korral.

Sorolom mik jöhetnek szóba: elektromos kandalló LED-es lángeffektekkel, ami egy 32 négyzetméteres szobát is ki tud fűteni akár, egy gombnyomásra. Különböző színekben választható, lapos, környezetébe illeszkedő infrapanel, továbbá dizájnos elektromos törölközőszárító, mely a nevével ellentétben radiátorként is szolgálhat, és még persze sorolhatnám. Bármivel fűtünk, annak semmiképp sem kell csúnyának lennie. Lehet önkifejező és variálható megjelenési. Utóbbi, az elektromos törölközőszárító nagyon is XXI. századi feelinget ad egy fürdőszobának, fémhatású krómos bevonattal pláne. És így két legyet ütünk egy csapásra: a törölközőszárító a penészedés megelőzése miatt is hasznos, és több olyan típus is akad, mely az egész fürdőszobát felfűti a leadott hőjével. Ezekre mind lehet pénzünk így, hogy a vidéki életet választottunk és nem vitte el minden forrásunkat maga a ház vételára.

Az árak miatt is nagyon ajánlom a futesrendszerek.hu-t, csak egy űrlapon simán ajánlatot kell kérni. Jó így, mert pont a megadott helyre való dolgot tudnak akkor ajánlani nekünk. Ezért is kérik, hogy írjuk le, hová szeretnénk, mit, milyen céllal…

A napelem hogy jön ehhez az egészhez? Egyszerű: mivel minden fűtésre használt eszközünk idővel elektromos lesz, ezért megérné a villanyáram megtermelésére alkalmatos saját rendszerben gondolkodnunk! Ezen napelem árakról itt olvashattok a futesrendszerek.hu oldalon belül szintén. Ugye milyen alaposak és milyen jó, hogy mindenben gondolkodnak, ami a területhez bárhogy is kapcsolódik?

Működésében a hagyományosra hajazó, mégis elektromos fűtőtestből egyre több van manapság – ezért nem aggódunk, hogy ismeretlen dologba ugrunk bele. Elektromosságot tényleg könnyebb termelni, villanyáramot vásárolni és azt becsatornázni ilyen eszközök működtetésére egyaránt egyszerűbb – ezért is mondjuk tehát, hogy ma már ez az észszerűbb megoldás azok közül, amik választhatók. A legelterjedtebb az okos és hatékony dolgok közül hazánkban, manapság az elektromos konvektor. Erre nem is tértem ki, de ezzel kezdjük azt hiszem a sort. Meg fogom szerintem írni azt is, a divatosabb dolgok közül, amiket felsoroltam, végül milyen lett a végső választás és hogyan váltak be… Addig is mélyüljetek el ti is az elektromos fűtés világában és a napelem árakról is tájékozódjatok, mert az a technológia is igen költséghatékony lesz hosszú távon.

napelem árakról itt