Szaunában jött az ötlet, hogy rendeljünk pénztárcát szülinapra

A családdal Norvégiában voltunk szabadságon, mikor a gyerekek elég idősek voltak már, hogy élvezni tudják az aktív pihenést, kikapcsolódást. Nagyon jó döntés volt, hogy tavasszal mentünk és élvezni tudtunk a táj szépségét viszont még nem volt annyi turista, mint szokott ezen a területen. Rengeteg lehetőség közül tudtunk választani, különböző hegyi utak felfedezésére mehettünk, síelésre szántuk fejünket – ami részemről az első és egyben utolsó alkalom volt – valamint rengeteg más lehetőség is akadt a hotel területén. A szállás kiválasztásánál egy kikötés volt, hogy szauna legyen, mert ott biztosan fel tudunk majd melegedni.

Lányom persze arra is rá szánta magát, hogy megmártózik a jéghideg vízbe majd beül a szaunába felmelegedni. Nekem ez egy kicsit túl nagy kihívás volt ezért bent vártam rá. Mikor megérkezett remekül érezte magát és végre volt lehetőségünk egy kicsit kettesben beszélgetni.

Ekkor említette, hogy édesapjának szeretne venni egy új pénztárcát születésnapjára viszont még nem talált megfelelőt és mivel itt nincs lehetőség a boltokat járni, ezért online szeretné megrendelni. Rögtön arra gondoltam, hogy a https://www.annataska.hu weboldalon vettem az apja táskáját is tavaly karácsonyra, amit azóta is nagy becsben tart és naponta használ.

Rögtön fel is kerestük a weboldalt és mutattam neki, hogy mennyi különböző férfi táska közül lehet választani és hogy én melyiket vettem meg neki múltkor. Főleg a Bugattik keltették fel a figyelmét és nagyon meglepődött, hogy hány féle fazon, stílus és méret közül lehet válogatni.

A https://www.annataska.hu -n férfi pénztárcákat többféle méretben és színben találtunk. Stílustól függően 6400 forinttól 12600 forintig nagy választékban megtalálhatóak ezek a termékek. A weboldalon több kép is található annak érdekében, hogy pontosan lássuk, amit vásárolni szeretnénk. Természetesen nekünk is sikerült megtalálni azt a modellt, ami a legjobb összhangban volt a már előzőleg vásárolt táskával.

https://www.annataska.hu

A szállítás

A szállítás nagyon könnyen megoldható és olcsó. Egy szimpla 1000 forintos szállítási költség ellenében a csomag néhány nap elteltével a postaládában lehet. Persze arra is lehetőség van, hogy Pick Pack Ponton keresztül vedd át a csomagot, ha nem tudod megoldani a házhozszállítást.

Csomagod megérkezik három napon belül viszont, ha több mindent rendelsz, akkor is maximum öt nap alatt. Ez már szinte annyira gyors mintha boltban vásárolnál. A fizetést rendezheted előre utalással az annataska.hu -n vagy készpénzben esetleg bankkártyával a futárnál.

Persze itt nem állunk meg

Ha már a weboldalon voltunk szemügyre vettük a hátitáskákat. Azt kell mondanom, hogy nagyon nehéz választani, vagyis csak egyet a kosárba tenni, mert az ember legszívesebben mindent megrendelne. A lányomnak mégis sikerült egy Anekke márkájú, nagyon fiatalos, M-es méretű, mexikói stílusú táskát kiválasztania, ami ráadásul 20%-os kedvezménnyel volt elérhető számunkra.

Nekem viszont egy barna színű Tamaris női hátitáska tetszett meg nagyon és hogy teljes legyen az öröm, fiamnak is vettem egy ő hozzá illő bőr övet és persze ez azt jelentette, hogy mindenkinek jutott egy kis ajándék apa szülinapjára. Rendelésünk után annyi pontot kaptunk, hogy lányom már azon gondolkodik, hogy mit fog rendelni legközelebb.

A gyors és megbízható házhoz szállításnak köszönhetően a csomag már otthon várt minket mire haza értünk. Hálás vagyok az annataska.hu -nak, hogy ilyen boldog családi pillanatot éltünk át és a lányommal is sikerült egy emlékezetes közös délutánt együtt töltenem.