Van, amikor nem a szauna miatt ver le a víz

A szaunáról mindenkinek a forróság és az izzadás jut eszébe. Pedig számos jótékony hatása van. Edzi, javítja a vérkeringést; fokozza az anyagcserét; élénkítő hatása van; enyhíti az izomlázat; stresszoldó hatása van és segíti a méreg- és salakanyagok kiürülését. Én is szívesen megyek el szaunázni, főleg ilyenkor, amikor már hűvösebb az idő. Különösen jól esik ilyenkor a meleg levegő. Sűrűn megyek el, akkor is, ha egy-egy edzés után izomláz gyötör. Mindig nagyon sokat segít rajta. Vannak, akik nehezen viselik azt ott lévő hőmérsékletet, valakit pedig az izzadás zavar. Engem egyik sem szokott zavarni, legalábbis a szaunában nem. Ugyanakkor nálam is vannak olyan helyzetek, amik felérnek akár egy szaunázással is. A minap is volt egy ilyenben részem. Csak sajnos ezek nem olyan kellemes pillanatok, mint amikor kedvtelésből elugrom szaunázni. Legutóbb például azért jártam így, mert éppen indultam volna egy fontos eseményre, amikor észrevettem, hogy a robogóm defektet kapott, megoldottam a helyzetet, és időben odaértem, de mindenképpen rövid időn belül szerettem volna megoldani ezt a felmerült problémát.

Vészhelyzet esetén tudom, hogy hova kell fordulni

Így felkerestem a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire weboldalát. Megkerestem a szokásos abroncsot, amit venni szoktam. A robogó motorgumikon belül könnyen megtaláltam, ami nekem kellett. Beletettem a kosaramba, és elindítottam a rendelést. Beállítottam az átvételi módot, ahol én a személyes átvételt választottam. Máskor házhoz szállíttatni szoktam, most viszont a szerelés miatt úgy döntöttem, hogy személyesen megyek el érte. Ebből kifolyólag a fizetést is ott intézem majd. Egyébként a szerelő műhelyük Budapesten található, ami nekem nincs annyira messze. Szóval időpontot foglaltam a szerelésre. Mivel náluk vettem a motorgumit, ezért kedvezményesebb áron vállalják a szerelést, úgyhogy így elég jól jártam. Időpontot egyébként tudtok telefonon, személyesen és online is foglalni. Ezúttal telefonon intéztem, de volt már rá példa, hogy az online időpontfoglalás mellett döntöttem. Ott egyébként nincs nehéz dolgunk, akár regisztráció nélkül is lehet időpontot foglalni. Persze, ha többször is szeretnétek igénybe venni a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire szolgáltatásait, akkor lehet érdemes a regisztráció. Így elegendő lesz az első alkalommal megadni az elérhetőségeinket, illetve a jármű adatait, és legközelebb ezekkel már nem kell törődni.

Szeretem náluk venni és szereltetni a gumikat, mert garanciát is vállalnak. A motorgumira 12 hónapot, míg a szerelésre 6 hónapos garanciát. Eddig nem csalódtam egyik szolgáltatásukban sem. Szóval, ha nektek is lesz ilyen problémátok a jövőben, vagy csak szükségetek van pár új abroncsra, esetleg szeretnétek egy megbízható csapatot, akik felszerelik a motorgumikat, akkor érdemes ellátogatnotok a https://www.motortire.hu/-ra.