Szaunázás után a nyomtatóalkatrészekről és a papírokról beszélgettünk

Most, hogy a csöppségek óvodások lettek, Katával visszaállítottuk a régi szokásunkat: két hetente elmentünk közösen szaunázni. A középsulis úszásórán kaptunk rá még erre (olyan sokan voltunk az osztályban, hogy nem tűnt fel, ha beosontunk a szaunába óra helyett), és aztán megmaradt a jó szokás az egyetemen is. Mióta gyereket vállaltunk, azóta pedig kéthetente egy trécselős napunk, egy kis úszás, egy kis szauna, utána pedig egy közös késői reggeli, aztán mindenki megy a dolgára.

A szauna ma különösen jól esett, két hete megfáztam, és szinte éreztem, ahogy az izzadással a maradék bacilusok is távoznak a testemből.

Étkezés közben aztán a munkára terelődött a szó. A kicsit mellett 6 órás részmunkaidőben dolgozunk irodai asszisztensként. Kata most a nyomtatóhoz való papír és toner rendeléssel került most bajba.

Elmeséltem neki, hogy mi a nyomtatoalkatresz.hu/papir weboldalról rendelünk mindent. Rengeteg különféle papírt forgalmaznak ugyanis. Többnyire Epson márkájút, de abból van matt papír, pigmentált tintához, vagy grafikai tervezéshez robusztusabb papír, Bond Satin papír, ami gyönyörű színeket és kontrasztokat, pontos vonalakat hoz, van újrahasznosított papírból készült papír is, felsőkategóriás rajzoláshoz való papír, vagy teljesen gyapot alapú, ebből élénk fehér, valamint fehérítő nélküli is. Van papírjuk lézersugaras nyomtatókhoz is, az eddig felsoroltak ugyanis csak és kizárólag tintasugarashoz valók.

Ezenkívül van tiszta fóliájuk, optikailag tiszta, mely az Epson fehér színű festékével tökéletes párosítást alkot. Kapható nehéz papír, matt, melyet akár laminálhatunk is, így fényessé válik. Öntapadós hátoldalú papírt is árulnak, melynek szintén matt a felülete, és még úgynevezett Posterboard papírt is, melynek merevsége a különlegessége.

A cég ingyenes házhoz szállítással dolgozik, és nincsen minimum rendelés, ami ehhez szükséges lenne. Ez a nagy tételben rendelőknek nem túl fontos, de amikor az ember magánemberként csupán egyetlen nyomtatóhoz rendel papírt vagy tonert a nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalról, akkor tök jó dolog, hogy nem kell fizetnie. Ha a rendelt termék elérhető, akkor már másnap kiszállítják, amennyiben délig leadjuk a rendelést – ez a gyorsaság viszont a cégeknek kedvez, magánemberként valószínűleg nem kerülünk túl nagy zűrbe, ha 2 napig nem tudunk nyomtatni, de az irodában ez óriási káoszt okozna.

nyomtatoalkatresz.hu/papir

A szállítást kérhetjük házhoz vagy átvételi pontra is, ahogy kényelmesebb. Az utóbbi opcióval akkor szoktam élni, ha otthonra rendelek ezt-azt, hiszen a futárszolgálat szállítási idejében jobbára az irodában vagyok, viszont ha megyek a kicsiért az oviba, utána együtt át tudjuk venni a csomagot – amit imád.

Tonert 13 különböző márkához találunk a weboldalon, ami kiemelten hasznos a munkám közben, az irodában ugyanis 4 különböző nyomtató van. A márka kiválasztása után megjelennek előttünk, sorozatok szerint rendezve, a típusok. Ha megvan a megfelelő, csak rá kell kattintanunk, és máris láthatjuk a rendelkezésünkre álló, kompatibilis alkatrészeket. Tonerből általában találunk gyárit és utángyártottat is, az irodába az előbbit, otthonra az utóbbit szoktam választani, anyagi megfontolásból.

És még mindig van egy szuper dolog a nyomtatoalkatresz.hu/papir weboldalban: mennyiségi kedvezmény jár már 2 egyforma termék vásárlása esetén, és 3 darabbal még tovább nő a mértéke. Ráadásul ez akkor is érvényes, ha 1 fekete és 1 színes patront rendelünk például, ezek egyformának számítanak így.

Kata persze rögtön felírta a weblap címét, és nagyon hálás volt. Mondta is, hogy amint bemegy az irodába, feltérképezi a nyomtatókat, és megnézi, mihez mit kell rendelni. Ezzel véget is ért a szauna-szeánszunk, indulnunk kellett mindkettőnknek dolgozni.

Kíváncsian várom, hogy két múlva milyen élményekről számol be; remélem, rájuk is olyan pozitív benyomást tesz majd ez a cég, mint ránk.