Egy kis lazítás a családi fotózás előtt

A szauna nem csak egészséges, de nagyon jó szabadidős tevékenység is. Mivel nagyon sok pozitív hatása van az emberi szervezetre, ezért amikor tehetjük, akkor rendszeresen szoktunk járni a családdal.

Milyen előnyei lehetnek a szaunának?

Szaunázás közben a magas hőmérséklet és a pára segít a pórusok kitágításában, ami elősegíti a méreganyagok és szennyeződések eltávolítását a bőrből. Ennek köszönhetően a szauna segíthet a bőr tisztaságának fenntartásában és az újbóli kitisztulását is elősegítheti.

Emellett izom lazításra is nagyon alkalmas. Enyhíteni tudja az izomfájdalmat, illetve a merevséget is, és a feszültség csökkentésére is alkalmas lehet.

Amennyiben a keringésedet, illetve a szív-érrendszered egészségét szeretnéd javítani, akkor is ajánlott a szaunázás. Hiszen ilyenkor a melegben az erek kitágulnak, ami segít a véráramlás javításában.

Ami szerintem ezek mellett még szintén egy nagyon pozitív előny lehet, hogy az immunrendszert is tudja erősíteni. Hiszen a meleg környezet stimulálhatja az immunsejteket, ami segíthet a betegségek elleni védekezésben is.

Mindent összefoglalva, ha egészséges szeretnél lenni és javítani szeretnéd a közérzetet, erősíteni az immunrendszeredet és a vérkeringéseden javítani szeretnél, akkor mindenképp próbáld ki a rendszeres szauna használatát.

Azonban azt fontos megjegyezni, hogy egyes betegségek esetén nem ajánlott szaunába járni. Ezért, ha tudsz arról, hogy van valamilyen betegséged, akkor mindenképp konzultálj a kezelőorvosoddal.

Mielőtt belevágtunk a család fotó elkészítésébe, előtte mindenképp szerettünk volna egy stresszmentes hétvégét eltölteni közösen a kis családunkkal. Sajnos nem gyakran jut időnk ilyenre, ezért most teljes mértékben odatettük magunkat. Nagyon jó wellness szállodában szálltunk meg, ahol a gyerekek is el tudták foglalni magunkat, és a felnőttek is jól tudták érezni magukat.

család fotó

Majd a jól megérdemelt pihenés után következett a már előre lefoglalt család fotózás. Szoboszlai Krisztihez foglaltunk időpontot, mert már régóta szemeztem vele. Nagyon szép képeket készít, ezért úgy gondoltam, hogy legalább egyszer muszáj kipróbálnunk őt.

Egyébként is nagyon szeretem a gyönyörű képeket, akkor pedig még inkább, ha a családom van rajta. Ezért amikor először az interneten találkoztam Szoboszlai Kriszti weboldalával és a képeivel, akkor egyből megfogott.

Mi az, ami miatt semmiképp nem szerettem volna lemondani Szoboszlai Krisztiről?

Ha megnézed a weboldalát, akkor láthatod, hogy nagyon igényes. Ez arról árulkodik, hogy fontos számára a megjelenés, illetve nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden, amit kiad a kezei közül, az megfelelő minőségű legyen. Mindamellett nagyon sok információt is megoszt a leendő ügyfeleivel, ami szintén nagy előny számomra.

Több olyan fotós weboldalt is láttam már, ahol például a pontos árak nem voltak feltüntetve, nagyon kevés referencia képet láthattam, illetve a fotózásról is vagy nagyon keveset tudhattam meg, vagy egyáltalán semmit. Azonban ahhoz, hogy az ember el tudja dönteni melyik fotósban bízzon meg, nem árt, ha megismerheti őt jobban, illetve a munkásságába is betekintést nyerhet.

Szoboszlai Krisztinél ezek mind teljesültek. Ha rákeresel a weboldalára, akkor ezeket egyből mind te is láthatod. Egy igényes weboldal egyébként is nagyon jól el tudja adni az adott vállalkozást vagy szolgáltatást, ezért ha egy vállalkozó erre nagy hangsúlyt fektet, akkor az mindenképpen egy jó jel. Hiszen azt mutatja, hogy az adott vállalkozás igenis komolyan veszi a munkáját és szeretne új ügyfeleket, vásárlókat szerezni.

Szoboszlai Kriszti honlapján mindenről nagyon részletesen tájékozódhatunk. Megtudhatjuk, hogy hogy a zajlik a fotózás menete, mire érdemes figyelni fotózást megelőzően, mi történik azután, hogy időpontot foglalsz hozzá, és milyen lehetőségeid vannak.

Első körben egyébként mindig a koncepciót szokta átbeszélni az ügyfeleivel. Nyitott az új ötletekre, ezért ha van valamilyen konkrét elképzelésed, akkor ezt nyugodtan megoszthatod vele. Ezután átbeszélitek azt, hogy kültéri vagy szabadtéri fotózást szeretnél, ezt melyik stúdióban vagy milyen külső helyszínen tudjátok megvalósítani, milyen ruhákkal és kiegészítőkkel készülj, illetve, hogy szeretnél-e profi sminkest és fodrászt a fotózáshoz, vagy pedig ezt saját magad megoldod.

Miután mindezt átbeszéltétek akkor nincs más hátra, mint felkészülni a fotózásra és várni a megbeszélt időpontra.

Több fotózás egyfajta közül is tudsz választani, amennyiben Szoboszlai Krisztit szeretnéd megbízni a fotók elkészítésével. A következő fotózási típusok közül tudsz választani: kismama fotózás, művészi vagy glamour fotózás, esküvői és jegyes fotózás, családi-gyermekfotózás, portré és élmény fotózás, illetve fine art fotózás.

Amennyiben a megszokottnál egy kicsit extrább képeket szeretnél, akkor mindenképp érdemes lehet megnézni az élményfotózás és a fine art fotózás képeit. Szoboszlai Kriszti egyébként is nagyon egyedi képeket készít, azonban ezek még egy kicsivel extrábbak. Ha érdekelnek az ilyen plusz dolgok, akkor semmiképp ne felejtsd el megnézni a weboldalon a referencia képeket.

Ha olyan fotóst keresel, akinek a képeiről egyből meg lehet mondani, hogy ezeket ő készítette, akkor a legjobb helyen jársz. Hiszen Szoboszlai Kriszti pont ilyen.

Sőt, ha díjnyertes fotóst szeretnél választani, akkor ebben az esetben is tudom ajánlati őt. Hiszen korábban már elnyerte a Portrait Masters Award díjat. Ebből is látszik, hogy valóban kiemelkedő a munkái és szakmai szemmel is nagyon gyönyörűek illetve egyediek. Ha nem így lenne, akkor valószínűleg díjat sem nyert volna.

Ha kíváncsi vagy arra is, hogy az eddigi ügyfeleim milyen visszajelzéseket adtak Szoboszlai Krisztiről, akkor van egy jó hírem a számodra. A weboldalon több véleményt is el lehet olvasni. Ezekből mind az derül ki, hogy a fotózások mindig nagyszerű hangulatban telnek, Kriszti a gyerekekkel könnyen szót ért, illetve szívvel lélekkel készíti az összes képét. Amennyiben ezek alapján, és a honlapján található információk és referencia képek alapján szimpatikus számodra, akkor mindenképp olvasd el a fotózásokról a részleteket. Ezekből megtudhatod, hogy melyik fotózás pontosan mit rejt magában, mennyibe kerül, milyen csomagajánlatok közül tudsz választani.

Általában 3 csomag közül tudsz választani: alap, VIP és exkluzív csomag. Természetesen a VIP csomag tartalmazza a legtöbb szolgáltatást. Ebben a csomagban benne van a professzionális smink és frizura ára is, illetve ha stúdió fotózást szeretnél akkor a bérlés ára is benne van.

Általánosságban az mondható el, hogy a csomagok nagyrészt abban térnek el egymástól, hogy mennyi retusált képet tartalmaz, a plusz fotók díja mennyibe kerül, illetve, hogy a stúdió ára benne van-e a csomag díjában vagy ez pluszként jelenik meg.

Ha élményt szeretnél ajándékozni valamelyik barátodnak, családtagodnak, akkor erre is van lehetőséged. Szoboszlai Krisztihez lehet ajándékutalványt is vásárolni. Ezzel egy olyan életre szóló élményt ajándékozhat, amit évek múltán is vissza tud majd nézni mindenki. Ezt az utalványt kérheted digitálisan és postai úton is annak megfelelően, hogy számodra melyik a kényelmesebb.

Válassz profi fotóst, ha azt szeretnéd, hogyha képek kifogástalanok legyenek és egyedi legyen a megjelenésük. Válaszd Szoboszlai Krisztit!

Nekünk nagyon szép család fotókat készített. Ha Te is olyan képekre vágysz, amiket évek múltán is örömmel nézel meg, akkor csak ajánlani tudom őt.