Duguláselhárítási munkálatok után megérdemelt szauna

A szauna megnyugtatja az idegeket és még a bőrt is megszépíti, hiszen a felesleges salakanyagok kipárolognak a szervezetből. Puhítja és élettel telivé varázsolják a bőrt. Nem mellesleg nagyon jó program is egy – egy szaunaszeánszon részt venni. Én a nagyon nagy hőfokkal üzemelő szaunát nem annyira szeretem, valamint a skandináv életérzést sem tudtam még elsajátítani, hogy a forró szaunából egy nagyon hideg, már már jeges vízbe csobbanjak bele. De most maga az élmény része volt jó, egy hatalmas dugulás után vagyunk túl a párommal, aminek elhárítását ünnepeltük meg. Természetesen nem mi voltunk az elhárító egység, de nagy ijedelem volt, amit ki kellett valamilyen formában pihenni és ez a szaunázás volt.

De hogy is alakult, hogy nem tudtuk mi magunk elhárítani a zuhanytálcában keletkező dugulásunkat, noha nagyon is szerettük volna ezt az egészet saját kézben tartani és megoldani. Soha nem foglalkoztam azzal, hogy ott azt a lefolyó részt kitakarítsam, ezért is fordulhatott elő, hogy egyszer csak nem ment le zuhanyzáskor a víz. Aztán ezek után minden praktikát bevetettünk, hogy valamilyen módon, házilag, egy két eszköz segítségével megoldjuk a dugulást. Még folyékony duguláselhárításra szolgáló anyagot is öntöttem bele, hogy hátha feloldja és elindítja a vizet, de semmi sem történt. Ekkor gondoltuk azt a párommal, hogy nincs mese ide szakember segítsége kell már, hogy dugulást meg tudja szüntetni. Nem voltunk még ilyen helyzetben, hogy szakember segítségét kelljen kérnünk ilyen helyzetek megoldása végett, ezért is kicsit tanácstalanul álltunk a dolgokhoz. Még az ismeretségi körükben nem, hogy nincs ilyen személy, de még ki sem hívtak duguláselhárítót. Szépen voltunk, de nem adtuk fel és az interneten találtunk egy remek vállalkozó embert, aki víz, gáz, fűtés, és még dugulás tekintetében is nagyon otthon van.

A honlapja nagyon megnyerő volt, hiszen minden lényeges információ megtalálható volt, amire egy ilyen szolgáltatást igénybe venni kívánónak szüksége van. Nem is gondoltam egyébként, hogy ilyen profi honlappal rendelkeznek a szakemberek. De én ennek csak örültem, hogy könnyen megtaláltam és, hogy ilyen profi már a honlap is, ebből messzemenő következtetést vontam le, hogy maga a személy is nagyon értheti a dolgát. Szuper, hogy szinte egész nap hívható, és hogy nagyon gyorsan ki is tud érkezni a helyszínre és meg tudja kezdeni a munkálatokat, hiszen mi sem maradhatunk sokáig úgy, hogy a fürdőnkben a zuhanytálcában áll a víz.
Fel is kerestem gyorsan a szakembert és kihívtam, még aznap ki is érkezett, nagy lendülettel, teljesen profi módon állt neki a munkafolyamatnak. Természetesen a telefonban duguláselhárítás árakról is érdeklődtem nála. A duguláselhárítás árak tekintetében nagyon kedvezőt mondott, ezért is gondoltam úgy, hogy jöjjön is és lásson munkának.

Ő így is tett, látszott a mozdulataiban, hogy évek óta ez a szakmája és hogy tudja melyik lefolyónak mik a gyengeségei és hol lehet elakadás. Munkához is látott ennek fényében és pár mozdulat múlva, már indult is le a víz a zuhanytálcánkból. Mi jó pár perc alatt nem tudtuk megoldani, amit a szakembernek sikerült pár mozdulattal. Ebből is látszik, hogy érdemes volt kihívni őt, és ilyen problémás munkafolyamatokat szakemberre bízni és nem otthon saját erőből megoldani, mert vagy nem lehet, vagy éppen csak rosszat teszünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szakembert, mi örülünk, hogy megtaláltuk őt.