Legyen olyan relaxáló a munkakeresés, mint a szauna

A szaunázást fiatalkoromban sosem értettem. Mindig arra gondoltam csak, hogy milyen rossz, hogy a melegben kell ülni, izzadtan. Nem tudom mikor történt meg a váltás, mikor először megtapasztaltam, hogy mennyire elképesztő módon ki tudja simítani az embert ez a tevékenység. A következő lépés pedig az volt, mikor megszerettem azt is, mikor az ember szauna után rögtön beleereszkedik a hideg vízbe.

A szauna azonban sokszor nem egy olcsó mulatság, főleg, ha az ember diák. A Topiwork azonban egy olyan kereseti lehetőséget biztosított nekem, ami után már nem kellett ilyen dolgok miatt aggódnom. A Topiwork egy olyan diákszövetkezet, amit online is el tudunk érni. Itt válogathatunk a különböző munkák közül és nem számít, hogy milyen téma érdekel minket, biztos fogunk találni valamit.

Ha konkrétan tudjuk, hogy milyen munkát szeretnénk, akkor elég csak beírni a megnevezést a keresőbe. De biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül, mikor azt mondom, hogy még annyira nem tudom, melyik hely passzol hozzám igazán. Ekkor hívhatjuk segítségül a kategóriák rendszerét, ahol nagyobb címszavak közül választhatunk.

Ezt követően pedig pofonegyszerű tájékozódni. Az összes fontos részlet fel van tüntetve, úgyhogy nem kell vakon választanunk. Nagyon hálás vagyok a Topiwork csapatának, hogy ilyen könnyen tudtam náluk munkát találni. Hihetetlen, hogy azóta is ezen a helyen dolgozok és nem volt semmi panaszom.