Lánybúcsú a köbön

Amikor a legjobb barátnőmnek szerveztük a lánybúcsúját, természetesen alap volt, hogy a szaunát is útba fogjuk ejteni, hiszen közös életünknek nagyon nagy szerves része a szaunázás. Ott szoktuk kipihenni a nap és az életünk fáradalmait, ott szoktuk kibeszélni a családi és párkapcsolati gondjainkat és ott szoktunk pletykálkodni, ha épp nincsen semmilyen panaszkodni valónk. És természetesen az is egyértelmű volt, hogy miután befejezzük a szaunázást, bulizni megyünk valahova. De nekem ez valahogy nem tűnt elégnek, de hiába próbáltam a csajokkal beszélni, nem nagyon volt idejük ezen kívül foglalkozni a témával. Szóval eldöntöttem, hogy kitalálok még valamit, és a tények elé állítom őket, hogy tetszik nekik vagy sem.

Már nem tudom, hogy honnan jött az ötlet, az is lehet, hogy láttam valahol, de kitaláltam, hogy vegyünk neki egy fehér tütüt és egy lánybúcsús pólót a mi közös nagy napunkra. A tütüt nem volt nehéz beszerezni, mert egyikünk egy ruhaboltban dolgozik. Végül is a pólót sem volt nehéz megszerezni, csak meg kellett találni, hogy honnan vegyük meg.

lolmarkt.hu/noi-polo/leanybucsu-polo Végül is innen, erről a linkről rendeltünk pólót a menyasszonynak és a választás tökéletesnek bizonyult. A LOLMarkt nevű céget az egyik kollégám ajánlotta, amikor tanácsot kértem tőle az ügyben. Azt mondta, hogy ő rendelt már onnan a férjének többször is Trónok harca sorozatos pólót ajándékba, és ha jól emlékszik, akkor lánybúcsú témában is van pólójuk. De ha nincs, akkor terveztetni is lehet náluk, mivel a webshopon kívül, amit fenntartanak, egyedi póló tervezésével is foglalkoznak. Szerencsére a sok más téma mellett, mint például a filmek és sorozatok, az alkohol, család, hobbi, magyaros és a többi, valóban ott volt a lánybúcsú is. A kategórián belül pedig elég nagy volt a választék ahhoz, hogy megtaláljam a barátnőmnek valót és ne kelljen külön terveztessek. Mondjuk úgy látom elég kreatív emberek dolgoznak ennél a cégnél, mert nagyon sok érdekességet kitalálnak, de nekem ötletem sem lett volna, hogy honnan induljak ki és körülbelül mit kérjek. De szerencsére nem is kellett megerőltetnem magamat. A választásom egy nagyon egyszerű pólóra esett, ami fehér és pirossal azt írja rajta, hogy eladva. Ez a többieknek is tetszett, úgyhogy megrendeltem. Négyezer forint volt, plusz a postaköltség, ami elosztva hat fele szinte semmibe nem került. A postaköltséget csak tízezer forint felett engedi el a cég.

A barátnőm mit se sejtett az ötletről, beültünk szaunázni és csak akkor vette észre, hogy valami gond van, amikor tusolás után nem találta a ruháit. De sejtette, hogy mi vagyunk a ludasak, és amikor megjelentünk a tütüvel és a LOLMarkt pólóval, nagyon sokat nevetett. Természetesen egyből fel is kapta magára a pólót és nagyon élvezte az ajándékát. Az oldalon található Méretválasztás menüpont segítségével pedig sikerült jól eltalálnunk a méretét is. Ezt mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki pólót tervez rendelni.

A lánybúcsú jól sikerült és aztán maga az esküvő is, ahol a menyasszony sokat és boldogan mesélt az előbbiről, mindenkinek megmutatva a pólót, amit tőlünk kapott. Én pedig elraktároztam az elmémbe ezt a céget, mint a vagány és ötletes ajándékok tárháza. Ráadásul, ha személyesen megyek a boltjukba, nem csak pólót tudok kérni, hanem bögrét, kötényt vagy akár párnát is. Ezek kedves, személyes ajándékok, amikkel mindig nagy meglepetést lehet okozni.