Szaunázás közben jönnek a jó ötletek

Párommal nagyon szeretünk fürdőkbe és wellness hotelekbe, szállodákba járni. Mindig kihasználjuk, hogyha ezeken a helyeken van szaunavilág. A szaunát minden egységben ki szoktuk próbálni, a szauna világ mindenhol a kedvencünk. Nem csak azért, mert nagyon egészséges, hogy a méreganyagokat kitisztítja a szervezetből, de a bőrt is rugalmassá és puhává varázsolja. Egy ilyen szauna látogatás alkalmával beszélgettünk bent a szaunában a párommal, hogy az édesanyja részére milyen ajándékot is kellene venni, hisz egy kerek évfordulója jön és mindenképpen valami szép nagy ajándékkal kell meglepni őt. Tanakodtunk, hogy milyen ajándéknak is örülne a legjobban, mi a hobbia, mit szeret legjobban csinálni. Amint kimentünk a szaunából, egyből az internet segítségét hívtuk, és rátaláltunk egy nagyon szuper oldalra, ami kifejezetten arra szakosodott, hogy különböző évfordulókra, születésnapokra gyűjt össze és kínál ajándékötleteket. 
Rögvest bele is vetettük magunknak a böngészésbe, már látszott az elejétől kezdve, hogy nagyon profi honlapról van szó, mert nagyon átlátható és jól tagolt volt minden egyes lapfüle. Az oldal maga nagyon hasznos azok számára, akiknek gyorsan kell valami ajándékötlet és természetesen ajándék is, de nagyon nincs ötlete, hogy minek is örülne leginkább a megajándékozni kívánt szertette. Ezért ez az oldal különböző szűrők és adat megadás után, nem nagyon személyeskedővé téve a kérdéseket, de olyan kritériumok megadásával, mint például az ajándékozni kívánt személy kora, az ajándékozás alkalma, a neme az ajándékozottnak, és ami nagyon fontos lehet, és valószínűleg a programnak ez segít a legtöbbet, hogy a kategóriákból ki lehet választani, hogy milyen alkalomból szeretnénk megajándékozni a másikat. Ezek alapján a honlap ajánlatokat készít és ajándék ötleteket hoz fel. Ez a részletes keresés funkciója a honlapnak, de van sima keresés is, amikor tudja az oldalra látogató, hogy mit is szeretne vásárolni, ekkor csak beleírja a keresőbe, hogy mit keres és a legjobb ajánlatokat kidobja a rendszerük.

  Párom édesanyjának egy kávégépet hozott ki legjobb ajándékként, persze nem egy egyszerűt, hanem egy nagyon komplex, és sok funkcióval bíró gépet. Az alkalomhoz illő gép nagysága és kávé készítési elve is jó. A kávégép remek választás lesz a párom anyukájának, már csak abban kell megegyeznünk, hogy a rengeteg felkínált kávégép közül melyiket is válasszuk ki számára. Ez az egyik legnehezebb dolog, mert könnyen megtaláltuk az oldalt, ami rögvest kiadta, hogy a kávégép milyen jó ötlet, ezzel mi is egyet értettünk, hiszen párom anyukája oda van a kávéért, íze és az illata mindig megbabonázza. De hát a választás, hogy melyik kávégépet rendeljük meg az már csak rajtunk múlt. Szerencsére a honlap nem csak arra az oldalra vezet oda, ahol effektíve a rendelést le tudjuk adni, hanem a cég a saját felületén kis leírássokkal és fényképpel is készülnek az általuk ajánlott termékekről. Ez nagyon vásárlóbarát hozzáállás mivel az érdeklődők nem csak egy helyen meg tudják találni a keresett ajándéktárgyat, de összehasonlítást is tudnak végezni, hogy melyik termék bír jobb kvalitásokkal. Mi is így jártunk el, két – három terméket választottunk ki és őket kezdtük górcső alá venni, a legjobb ár és érték arányos terméket választottuk, mely színben, és formában is illik az anyósjelöltemnek. Az elnavigált oldalon le is adtuk a rendelésünket a kávégépre, és várjuk, hogy a szállítás a napokban megérkezzen.