Vigyázz a telefonodra!

Nem volt éppen valami fényes a hetem. Azért mondom ezt, mert a hét elején a saját káromon kellett megtapasztalnom, hogy mégis miért nem viszünk mobiltelefon készüléket magunkkal a szaunába.

Persze… Mondták, hogy hagyjam odakint. Többen is. De én balga természetesen nem hallgattam rájuk.

Elmentem wellnessezni egyedül a hétvégén, mert éppen nagyon rosszul alakultak a dolgok a párkapcsolatomban és a barátaimmal is, így egy kis magányra vágytam. Viszont úgy voltam vele, hogy ha beülök a szaunába, halálra fogom magam unni egyedül, így hát úgy döntöttem, hogy a telefonom velem jön.

Na már most, ez azért volt borzasztóan rossz ötlet, mert a szauna ugye nem a világ száraz helyeinek egyike… ahogy a kezem izzadni kezdett, sajnos a telefonomat leejtettem a padlóra, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy a képernyője teljesen betört.

Aznap este már szerencsére utaztam is haza, így már nem kellett sokáig telefon nélkül lennem egyedül, viszont ha valami rossz történik velem, én azt szeretem rögtön megoldani, amennyiben van erre lehetőségem.

Őszinte leszek, persze reménykedtem, de nem gondoltam volna, hogy találok egy olyan telefonszervizet, amelyik még vasárnap este hat órakor a rendelkezésemre állna, de mint kiderült, az Apple szerviz Budapest, Allee – LCD FIX – MacBook, iPhone szerviz vasárnap is este hétig nyitva tart, sőt, mi több, még aznap este meg is oldották a problémámat! Biztos voltam benne, hogy legalább egy napra itt kell majd hagynom a telefonomat, de kiderült, hogy náluk a kijelzőcsere mindössze egy órát vesz igénybe, és a helyszínen megvárható.

Apple szerviz Budapest, Allee - LCD FIX - MacBook, iPhone szerviz

Megtudtam azt is, hogy az akkumulátor csere is hasonlóan működik, sőt az sokszor már egy fél óra alatt kész is van. Továbbá egyikhez sem szükséges előre bejelentkezni, mivel igyekeznek az alkatrészeket készleten tartani, hogy mindig azonnali segítséget nyújthassanak.

De nem csak kijelző vagy akkumulátor cserére van náluk lehetőség, az lcdfix.hu csapata foglalkozik adás-vétellel és különböző kiegészítőkkel is például. Erről a honlapjukon nagyon sok információt lehet találni, illetve az oldalon a kijelző és akkumulátor cserék árait is láthatjuk, csak ki kell választanunk, hogy milyen márkájú készülékről lenne szó, és azon belül már látjuk is a típusonkénti árakat.

Ha gyors és profi segítségre vágysz, ráadásul jó áron, akkor ajánlom, hogy keresd fel az Allee-ban elhelyezkedő Apple szerviz Budapest, Allee – LCD FIX – MacBook, iPhone szervizet, mert ők a legjobbak minden téren!