A szaunában elfogott az irigység

Rendszeresen járok szaunába, amit általában mindig egy kiadós uszodai úszással szoktam egybekötni. Megoszlanak a vélemények abban a tekintetben, hogy hasznos a szervezet számára ez az időtöltés, vagy nem.

Én természetesen az előbbi állásponton vagyok, de azért azt én is elismerem, hogy ez a kérdés árnyaltabb választ követel meg annál, hogy igen vagy nem.

Azzal általában mindenki tisztában van, hogy miért is egészséges a szauna. Hatásos például abban, hogy a méreganyagokat eltüntessük a szervezetünkből, de még a légzésünknek is jót tud tenni. Ezenfelül még az immunrendszer megerősítésében is képes segédkezni, ha szaunázás közben hideg vízzel hűsítjük magunkat. Én azt is észrevettem, hogy a bőröm is nagyon szépen kisimul tőle.

Ha jótékony hatásokról van szó, akkor kötelező megemlítenem azt is, hogy a lelkünknek is jót tesz. Ezt első kézből mondhatom nektek.

Na de mik azok esetek, mikor még sem olyan jó ötlet elmerülni a forró gőzben?

Bizonyos szívbetegséges esetén például kifejezetten ellenzik a szaunázást, hiszen ez idő alatt a szívnek megnövekedett terheléssel kell számolnia. Ez vonatkozik azokra is, akiknek bármilyen vérellátási zavaruk van az agyukban.

Az időseknek is nem árt vigyázni ezzel, mert az ő hőkezelő képességük már gyengébb, mint a fiataloknak.

Két hete mikor szaunában voltam, azt vettem észre, hogy a többi nőnek milyen szép formája van, velem ellentétben. Őszintén szólva ez eléggé elrontotta a kedvemet, így valamilyen megoldást akartam találni.

Ez a megoldás végül a Kelemed Plasztika képében jött el hozzám. Az alakomat az rontja el, hogy a melleim sajnos nagyon megereszkedtek. Örömmel láttam a plasztikai sebészet honlapján, hogy a szolgáltatásaik között megtalálható a mellfelvarrás is. Az elején egy kicsit aggódtam a mellfelvarrás árak miatt, de utólag már tudom, hogy ez teljességgel felesleges volt, mert nagyon jó áron dolgoznak ott.

Persze egy ilyen beavatkozás esetén nem csak az árak alapján választottam, de alaposan utána jártam annak is, hogy itt milyen minőségre számíthatok. Azt kell mondanom, hogy ez az intézet ebben a tekintetben is a tökéletes választás.

Az intézetet vezető plasztikai sebész a legnívósabb képesítésekkel rendelkezik, ami itt szóba jöhet. Folyamatosan képezi magát, és mindig arra törekszik, hogy a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal dolgozzon. Az ezekkel kapcsolatos információkat Ti is könnyedén elérhetitek a weboldalon, ahol többek között még az is kiderül, hogy már több előadást is tartott, illetve számos közleményt is kiadott már.

A Kelemed Plasztikánál számos beavatkozás elvégzésére képesek, a lehető legmagasabb szakértelem mellett. Pécsett és Budapesten is megtalálhatóak, így eldönthetjük, hogy hol szeretnénk a konzultációt megtartani. Bizonyos műtétek viszont nem végezhetőek el bármelyik helyen.

Én az online módszert választottam a jelentkezéshez, mert az tűnt a legegyszerűbbnek. Itt megadtam a személyes adataimat és az elérhetőségeimet, illetve azt is, hogy milyen műtétet is szeretnék elvégeztetni magamon.

Nem sokkal ezt követően már érkezett is a válasz, hogy mikor és hol fog megtörténni a személyes konzultáció. Itt történt egy elég komoly vizsgálat, illetve a várható eredményekről is tájékoztattak engemet. Már az itt történő beszélgetés az orvossal is elég volt ahhoz, hogy teljesen meg legyek győződve arról, hogy ennél jobb helyre nem is eshetett volna a választásom. A doktor úr minden szavából érződött a profizmus és a magabiztosság.

A műtétet követő felépülési időszak egyáltalán nem volt olyan vészes, mint amire számítottam előtte.

A végeredmény egyébként tökéletesen megfelelt a várható eredményekkel, amiket a konzultáción megbeszéltünk. Nagyon jól jártam ezzel a hellyel, főleg ha a mellfelvarrás árakat is figyelembe veszem. Az biztos, hogy ha jövőben bármelyik ismerősöm plasztikai műtéten gondolkodna, akkor ezt a kiváló intézetet fogom neki javasolni.

Az előbb szóba került ennek a műtétnek az ára. Fontos tudni, hogy a Kelemed Plasztika olyan árképzést használ, amire „all inclusive” megnevezést használja.

De mit is takar ez?

Ennek az a jelentése, hogy az előre meghatározott árban benne van minden, a legelső konzultációtól a seb végeleges gyógyulásáig. Így pontosan tudjuk, már a kezdetektől, hogy milyen költségekkel kell számolnunk. Úgy gondolom, hogy egy nagyon szimpatikus hozzáállás a plasztikai sebészet részéről.

Még külön megemlíteném a weboldalukon található blogot is. Itt számtalan bejegyzést találhatunk, amiket elolvasva kicsit mi is jobban képbe kerülhetünk ezekkel a sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatban. Mikor első alkalommal látogattam erre az oldalra, számos kétségem és kérdésem volt, de miután elolvastam innen pár cikket, már jobb volt a helyzetem.

Szintén ajánlom az oldalon megtalálható fotóknak a megtekintését is, melyek kiválóan bemutatják a régebben elvégzett műtéteknek a fantasztikus eredményét. Úgy gondolom, hogy ezek a képek tényleg magukért beszélnek.