A hő ereje: egy wellness vállalkozás megvalósulása

Édesapám nagy fába vágta a fejszéjét; egy kicsi, ám igényes wellness részleggel igyekezett bővíteni a családunk által üzemeltetett szállodát. A családban van egy építkezéssel foglalkozó vállalkozás, így a kivitelezést sikerült megoldanunk, ám költséghatékonyságra kellett törekednünk a tervezés során, és az anyagbeszerzés feladata rám hárult.

Kaptam egy szóróanyagot még néhány hónapja, ahol az Acélpartner Kft. hirdette magát, gondoltam, ez most jól jöhet, meg is osztom veletek az elérhetőségüket, ezen az oldalon minden lényeges információt megtalálhattok velük és a szolgáltatásaikkal kapcsolatban. Hogy mennyire jól döntöttem azzal, hogy rájuk esett a választásom, azt igyekszem a számotokra az alábbiakban felvázolni.

A megkeresésüktől kezdődően egészen a kivitelésig rendkívül készségesek és korrektek voltak minden tekintetben. Egy cég akkor profi igazán, ha a szakmai precizitáson túl az emberekhez is jó érzéke van. Ebben az Acélpartner Kft. abszolút nyerő.

Az acél ötvözésének, komplex megmunkálásának köszönhetően válogatásra kerülnek a termékeik között a felhasználásuk szerint külön osztályozható fémek. Ahogy listáztam a felsorolt anyagokat ezen az oldalon, sikerült is hamar rálelnem a számunkra opcionális típusra, a melegen hengerelt, ötvözetlen, durva quatro lemez használatos többek között nyomástartó edények készítéséhez, meleg üzemű berendezésekhez, tartály, hőcserélő szerkezetek gyártásához. Mivel a wellness részlegünkön a tágulási tartályon át a forró vizet keringető csövekig mindenre szükség van, egyértelmű, hogy ennek az acélnak meg kell állnia a helyét az igényeink terén. A cég igen bonyolult alkatrészeket is képes legyártani, így bátran megkereshetik őket olyan érdeklődők is, akiknek egészen egyedi elképzeléseik vannak az acél megmunkálása terén.

Mint olvasható is a fentebbi linken, az egyedi és sürgős megrendeléseket is könnyűszerrel tudja a cég lebonyolítani. Nekünk éppen ez kedvezett, mivel a munkálatoknak még a nyáron el kellett készülniük, hogy télre a vendégek élvezhessék a remek acélcsövek által közvetített meleget.