Selfiegépet az összes eseményre!

Van egy kollégám, akivel rengeteget szoktunk együtt szaunázni. Sokszor munka után elmegyünk együtt, hogy méregtelenítsünk, és persze mindig jól átbeszéljük az aktuális nap történéseit, hogy ki mit csinált.

Szeretek pletykálni a szaunában, de szerintem ezt minden nő szereti. Jó egy hosszú, fárasztó nap után egy kicsit lelazulni és csak beszélgetni.

Közeledik a cég 30. születésnapja, és ez a kollégám mondta, hogy milyen programokra számíthatunk. Szó volt arról, hogy lesznek kisebb csapatversenyek, főzőverseny, majd este természetesen egy hatalmas buli.

Egy elég szép hotelben, Tihanyban lesz az egész esemény megtartva, ahol a Balaton csak egy karnyújtásnyira van, a hotelben pedig szauna, wellness, szolárium is található. Éppen ezért nagyon vártam az egész eseményt, hiszen ritkán van lehetőségem ilyen szép helyre menni, egy ennyire patinás hotelben megszállni. Amúgy is nagyon rég voltam már wellnessezni, ezért nagyon izgatottan vártam.

A kollégám mondta, hogy van még egy kis meglepetés is az estére, egy selfiegép, és egy fotóháttér, hogy biztosan emlékezetes maradjon az egész céges buli.

Természetesen mondtam neki, hogy ez mennyire jó ötlet, de el sem tudtam képzelni akkor, hogy milyen lehet egy selfiegép. A fotóháttér már sokkal ismerősebben csengett, hiszen voltam olyan esküvőn, ahol már volt fotóháttér.

Amint hazaértem az volt az első dolgom, hogy megnézzem, milyen is egy selfiegép. A https://selfiegep.hu oldalon meg is találtam, hogy mi ez, és valószínnek tartom, hogy eleve innen lesz megrendelve az egész selfiegép szolgáltatás.

A https://selfiegep.hu oldalon minden le van írva, amit tudni érdemes egy ilyen kis kütyüről. A kutatásaim végén pedig kiderítettem, hogy a selfiegép igazából egy tök szuper dolog!

Az egész egy kicsit olyan, mint a fotóautomaták, amiket a filmekben is láttunk, illetve amik több metróállomáson is ki vannak helyezve. Csak azok hatalmas nagyok, bele kell mászni, de ez a kis selfiegép sokkal kisebb, kompakt kis doboz. Van benne egy nagyon jó, tükörreflexes kamera, egy erős vaku is, így nagyon jó minőség képeket lehet készíteni vele, akár a fotófal előtt is.

Pici, kompakt, egyszerű kezelni, és kiváló arra, hogy az ember megörökítse az esti buli legjobb pillanatait. A kezelése ugyan nagyon egyszerű, de a cég azért küld egy asszisztenst is, aki segít benne, hogy minden a legjobban alakuljon. Ha bármi kérdés van, vagy nem tudja valaki használni ezt a kis dobozt, akkor az asszisztens elmagyarázza, hogy hogy kell használni.

Alapvetően szerintem már mindenki digitálisan tárolja a képeit. Már annyi képet lehet csinálni, amennyit szeretnénk. Régen, mikor még film volt a gépekben és ezeknek komoly ára volt, mindenki nagyon óvatosan fotózgatott, hiszen nem akartak megörökíteni olyasmit, ami nem volt igazán fontos. Most, hogy a fényképezés mindenkinek könnyedén elérhető, már nem figyelünk erre annyira. Ha csak végig nézném a telefonomban a galériámat, szerintem több száz felesleges képet ki tudnék törölni.

Éppen ezért szuper szerintem egy ilyen selfiegép, mert ugyan korlátlanul lehet vele fotózni az este folyamán, ezeknek a képeknek nagyobb az értéke, mert fizikai formában is meg vannak jelenítve.

A https://selfiegep.hu oldalon minden le van írva a bérlésről, a gépekről, szerintem ez egy tök jó ötlet, tök jó lehetőség! Nagyon várom a céges bulit, biztosan sok izgalmas dologgal készülnek még ezen felül is!